Νέα - AMF ELECTRONICS

Μετάβαση στο περιεχόμενο
Η Εταιρεία > Νέα
Νέα

Η Δανέζικη TRIAX ταυτόχρονα με την αλλαγή του λογοτύπου της αλλάζει και τον συνεργάτη της στην Ελλάδα.

Συνεχίζοντας την επιτυχημένη και αναγνωρισμένη πορεία της στην Ευρωπαϊκή αγορά η AMF ELECTRONICS σύναψε αποκλειστική πλέον συνεργασία με την TRIAX, αναλαμβάνοντας την αποκλειστική εμπορική και τεχνική διαχείριση των προϊόντων TRIAX στην Ελλάδα και Κύπρο.
H TRIAX A/S, είναι ένας από τους παγκόσμιους ηγέτες στην αγορά των καινοτόμων, υψηλής τεχνολογίας λύσεων για την λήψη και τη διανομή σημάτων τηλεόρασης, ραδιοφώνου και internet. Τα προϊόντα και οι λύσεις TRIAX χρησιμοποιούνται από ραδιοτηλεοπτικούς οργανισμούς, φορείς εκμετάλλευσης καλωδιακής τηλεόρασης, τοπικά δίκτυα και νοικοκυριά.
Με περισσότερα από 60 χρόνια κατασκευαστικής εμπειρίας, η TRIAX είναι συνδεδεμένη με προϊόντα υψηλής ποιότητας, αντοχής και υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης πελατών. Με έδρα στη Δανία, καθώς και 8 ευρωπαϊκές θυγατρικές, η TRIAX έχει μια ηγετική θέση στην ευρωπαϊκή αγορά Με ισχυρές συνεργασίες σε όλη μεγάλες περιοχές του κόσμου, η TRIAX έχει δημιουργήσει επίσης μια παγκόσμια εμβέλεια. Τα προϊόντα και οι λύσεις της περιλαμβάνουν την επεξεργασία σήματος, πολυδιακόπτες, ενισχυτές, κέντρα λήψης, κεραίες, και δορυφορικά πιάτα.
Όλη η γκάμα των  προϊόντων TRIAX, συμπεριλαμβανομένων και όλων των γνωστών πρώην κωδικών της HIRSCHMANN, θα είναι άμεσα διαθέσιμη σε όλο το δίκτυο της AMF ELECTRONICS, στα καταστήματα καθώς και σε εξουσιοδοτημένους συνεργάτες.
Η AMF ELECTRONICS με αυτή την συμφωνία παρέχει στον Έλληνα τεχνικό τα προϊόντα ενός ακόμα Ευρωπαϊκού κολοσσού  ώστε μαζί με τα προϊόντα των WISI, TECHNISAT και DELTA Γερμανίας, FAGOR Ισπανίας, GLOBO Πολωνίας και όλες τις άλλες εταιρείας που διακινεί,  να καλύπτει όλες τις τεχνοοικονομικές ανάγκες της αγοράς.


LG Hybrid Digital Video Recorder


Πολλές συνδέσεις, εύκολη διαχείριση

Το υψηλής ποιότητα DVR της LG ξεχωρίζει όχι μόνο για την εμφάνιση, αλλά για τις πληθωρικές του συνδέσεις και την εύκολη διαχείρισή του. Παρέχοντας πολλαπλά I/O, υποστηρίζει σύνδεση με πολλές διαφορετικές συσκευές, όπως 16 κάμερες με σύνδεση BNC, 2 IP κάμερες μέσω σύνδεσης LAN, PTZ κάμερες ή keypad μέσω 2 τερματικών συνδέσεων RS-485, ταμιακές μηχανές ATM/POS, 16 αισθητήρες (παγίδες κτλ.), 4 εξόδους για σύνδεση σειρήνας. Στην καρδιά της μονάδας τρέχει λογισμικό Linux και υποστηρίζει συμπίεση H.264. Η μέγιστη ανάλυση καταγραφής βίντεο ανέρχεται στα 704x480 και υποστηρίζει λειτουργία Multiplex για ταυτόχρονη προβολή, εγγραφή, αναζήτηση, λειτουργία δικτύου και Back-up. Η διαχείριση γίνεται μέσω του προγράμματος LG Smart Station, αλλά και από Internet Explorer 32 ή 64 bit. Μέσω του Smart Station μπορούν να διαχειριστούν συνολικά 300 κάμερες.

Περισσότερες Πληροφορίες.....

LW130W

Η πολυτάλαντη IP Wi-Fi κάμερα

Η LG130W της LG είναι μια κάμερα μικρού μεγέθους, υψηλής αισθητικής που συνδυάζει πολλά σύγχρονα χαρακτηριστικά, ενσωματώνοντας υποστήριξη Ethernet και συμβατότητα με το πρότυπο συμπίεσης H.264. Διαθέτει καλωδιακή σύνδεση LAN, αλλά και ασύρματη μέσω Wi-Fi, όπως και Web Interface για τοπική και απομακρυσμένη διαχείριση. Δε χρειάζεται εξωτερικό DVR, αφού υποστηρίζει κάρτα microSD για αποθήκευση των συμβάντων. Εξαιρετικά σημαντική δικλείδα ασφάλειας των καταγεγραμμένων συμβάντων είναι η αποστολή των αρχείων σε FTP Server. Τέλος, διαθέτοντας συνδέσεις ρελέ μπορεί να συνδεθεί με αισθητήρα για την ενεργοποίηση καταγραφής, αλλά και με σειρήνα (ή κέντρο συναγερμού) με είσοδο και έξοδο ρελέ.

Περισσότερες Πληροφορίες.....

LG EzSing TV

Με ενσωματωμένη λειτουργία Digital Signage

Η AMF Electronics παρουσιάζει την πρωτοποριακή τηλεόραση της LG, την EzSing. Η καινοτομία στην τηλεόραση είναι η δυνατότητα αναπαραγωγής ψηφιακού υλικού που εύκολα μπορεί να δημιουργηθεί από το πρόγραμμα που τη συνοδεύει. Το υλικό αυτό μπορεί να προβάλλεται ταυτόχρονα με οποιοδήποτε σήμα από τις εισόδους της. Η τηλεόραση μπορεί να αποτελέσει το νέο "όπλο" των επιχειρήσεων για την προώθηση διαφημίσεων και μηνυμάτων με την ταυτόχρονη προβολή ζωντανής τηλεοράσεως. Το υλικό που δημιουργείται πολύ εύκολα στον υπολογιστή μέσω έτοιμων Templates και φορτώνεται στην μνήμη της τηλεόρασης μέσω USB Stick. Στη συνέχεια το USB Stick μπορεί να απομακρυνθεί.

Περισσότερες Πληροφορίες.....

Wisi MyM-3S

2 σήματα DVB-S/S2 σε 3 κανάλια PAL

Η μονάδα MyM-3T της Wisi αποτελεί μια compact λύση για λήψη δορυφορικών προγραμμάτων, μετατροπή σε αναλογικά PAL και διανομή σε καλωδιακό δίκτυο. Διαθέτοντας 2 tuners DVB-S/S2 μπορούν να επιλεγούν συνολικά 3 κανάλια για να διαμορφωθούν μέσω DSB σε αναλογικά PAL. Η μονάδα υποστηρίζει δύο θύρες CI, εκ των οποίων η πρώτη αποκρυπτογραφεί τις εξόδους Ch1 και Ch2 και η δεύτερη την έξοδο Ch3. Η διαχείριση και ο προγραμματισμός της μονάδας γίνεται τοπικά ή απομακρυσμένα, μέσω θύρας Ethernet και Web Interface.  

Περισσότερες Πληροφορίες.....

Wisi DR

Νέα σειρά πολυδιακοπτών διαδοχικής σύνδεσης

Η νέα γκάμα πολυδιακοπτών διαδοχικής σύνδεσης DR της Wisi απαρτίζεται από τις σειρές 09xx, 13xx και 17xx για διανομή 2, 3 και 4 δορυφόρων αντίστοιχα, σε συνδυασμό με μία επίγεια γραμμή. Και οι τρεις σειρές διαθέτουν μοντέλα για διανομή σε 8, 12, 16 και 24 ανεξάρτητους χρήστες. Οι πολυδιακόπτες DR υποστηρίζουν μονοπάτι επιστροφής, αποδίδουν υψηλή στάθμη εξόδου συνδρομητών, παρουσιάζουν υψηλή απομόνωση μεταξύ των εισόδων και τροφοδοτούνται μέσω ομοαξονικού καλωδίου από το δέκτη. Τέλος, για την ενίσχυση των IF σημάτων διαδοχικής σύνδεσης η γκάμα διαθέτει τους ενισχυτές 0909, 1313 και 1717 με ξεχωριστή ρύθμιση απολαβής σε κάθε IF είσοδο.


Περισσότερες Πληροφορίες.....

.
Αρχιμήδους 33-35
145 69 Άνοιξη Αττικής
+30 210 6229298
info@amfelectronics.gr
Copyright 2022 AMF ELECTRONICS
Επιστροφή στο περιεχόμενο